Eerste oefenwedstrijd (wedstrijdverslag)

02-09-2013 21:21

Afgelopen zaterdag (31-08-2013) hebben we, na twee keer te hebben getraind, onze eerste wedstrijd gespeeld. Het betrof een oefenwedstrijd tegen ON-F3. Helaas waren Gideon en Tim er niet bij en hadden we precies 7 spelers. Omdat de jongens van F3 met z'n tienen waren mocht Ralph bij ons meedoen.

Na een goede warming-up had Rob alle spelers verteld op welke positie ze zouden spelen. De wedstrijd begon voor beide teams wat onwennig maar na enkele minuten konden de spelers elkaar al wat beter vinden. In het begin ging het redelijk gelijk op maar al snel moesten we toch de eerste goal incasseren. Tijdens de rust stonden we helaas al met 4-0 achter maar na een beker ranja en wat goede aanwijzingen van de trainer gingen onze jongens met goede moed het veld in voor de tweede helft. het duurde dan ook niet lang voordat de eerste goal van onze kant er in ging. een prachtige goal van Joost! Ook de tweede helft deden we qua veldspel weinig onder voor onze tegenstanders wat resulteerde in een tweede goal van ons. Ook F3 wist nog twee keer te scoren waardoor de eindstand uiteindelijk op 6-2 uikwam.

Helaas geen overwinning maar voor een eerste oefenwedstrijd werd er prima gespeeld en kan het alleen maar beter worden.