BWO F3 - ON F4 (wedstrijdverslag)

16-09-2013 20:52

Voor onze eerste competitiewedstrijd moesten we naar BWO in Hengelo, waar we zouden spelen tegen F3. Zoals voorspelt was het een regenachtige dag maar ondanks dat prima voetbalweer.

Helaas moest ik de eerste minuten missen omdat Mus z'n voetbalschoenen was vergeten en ik ze ben gaan ophalen thuis. Eenmaal weer terug bij BWO was ik nog net getuige van de openingstreffer van ons; een prachtig schot van Joost na een prima voorzet van Erent. De wedstrijd ging redelijk gelijk op met aan beide kanten enkele mogelijkheden en kleine kansen. Het duurde echter niet lang voordat ook BWO het net wist te vinden (1-1). Ook nu nog was er niet echt een bovenliggende partij aan te wijzen wat langs de kant voor de nodige spanning zorgde. Helaas scoorde BWO, na wat verdedigende fouten van onze kant, snel achter elkaar de 2-1 en 3-1. Gelukkig hebben we Dylan in het doel staan die de nodige goede reddingen verrichtte waardoor verdere tegengoals uitbleven.

Na de rust zette het spelbeeld zich voort maar konden we gelukkig gebruik maken van de kansen die we kregen. Na een mooie aanval over meerdere schijven wist Tom de bal met een bekeken schot achter de keeper van BWO te werken (3-2). Het begon er nu op te lijken dat we langzaam de wedstrijd konden keren. Een paar keer waren we vlak bij de gelijkmaker maar helaas ging de bal er niet in. En zoals je het vaak ziet valt de goal dan aan de andere kant (4-2). Dit bleef tot het fluitsignaal zo.

Helaas hebben we onze eerste competitiewedstrijd niet winnend kunnen afsluiten maar er werd bij vlagen goed gevoetbald en we gaan zeker nog de nodige punten pakken.